Hoofd Cloud Diensten Foto's verwijderen uit iCloud (terwijl u ze op uw iPhone bewaart)

Foto's verwijderen uit iCloud (terwijl u ze op uw iPhone bewaart)



Wat te weten

  • Voordat u foto's uit uw iCloud-account verwijdert, schakelt u de automatische back-up van de iPhone naar de iCloud uit.
  • Ga naar Instellingen > [Uw Apple ID] > iCloud > Foto's > Schakel uit iCloud-foto's .
  • Inloggen iCloud.com > Foto's > Kies de foto's die u wilt verwijderen > Selecteer de Afval icoon.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u foto's uit iCloud kunt verwijderen zonder ze van uw iPhone te verwijderen.

Hoe u foto's van iCloud kunt verwijderen terwijl u ze op de iPhone bewaart

Om foto's uit iCloud te verwijderen zonder ze van de iPhone te verwijderen, moet u de synchronisatiestatus van uw telefoon controleren. Zorg ervoor dat synchronisatie is uitgeschakeld. Volg daarna de onderstaande stappen om alleen afbeeldingen van iCloud te verwijderen:

hoe verwijder ik een extra pagina in google docs
  1. Open iCloud.com in elke browser en log in met uw Apple ID en verifieer uw identiteit.

  2. Selecteer Foto's .

    Foto
  3. druk de Ctrl (Windows) of Commando (macOS)-toets op uw toetsenbord en selecteer de foto's die u wilt verwijderen.

    Geselecteerde foto in iCloud-foto
  4. Selecteer het prullenbakpictogram rechtsboven op de pagina om de foto's te verwijderen.

  5. De foto's worden verwijderd van iCloud. Als iCloud-foto's is uitgeschakeld op uw apparaat, heeft dit geen invloed op de foto's in de fotobibliotheek van de iPhone.

Tip:

Wanneer ze worden verwijderd, worden foto's en video's verschoven naar de Onlangs verwijderd map op zowel iCloud als de iPhone. Ze worden na 30 dagen definitief verwijderd, zodat u ze kunt herstellen als u van gedachten verandert. Als u ze vóór 30 dagen definitief wilt verwijderen, gaat u naar de map Recent verwijderd en selecteert u Verwijder alles .

Hoe u kunt zien of synchronisatie is in- of uitgeschakeld op de iPhone

Synchronisatie moet zijn uitgeschakeld om ervoor te zorgen dat foto's die uit iCloud zijn verwijderd, niet ook van uw iPhone worden verwijderd. Volg deze stappen om te controleren of iCloud-fotosynchronisatie is ingeschakeld op uw iPhone:

  1. Open Instellingen vanaf het startscherm van uw iPhone en tik op de Apple-ID met jouw naam.

    Instellingen-app op iPhone Homescreen en Apple ID in iPhone-instellingen
  2. Selecteer iCloud > Foto's .

    iCloud en Foto
  3. Gebruik de tuimelschakelaar voor iCloud-foto's om synchronisatie in of uit te schakelen.

    Tuimelschakelaar voor iCloud-foto
  4. Om foto's uit iCloud te verwijderen zonder ze van de iPhone te verwijderen, schakelt u de synchronisatie uit door de schakelaar op uit te zetten.

Nu kunt u foto's uit iCloud verwijderen zonder deze automatisch van de iPhone te verwijderen. Volg dezelfde stappen om iCloud-synchronisatie voor elk ander Apple-apparaat uit te schakelen.

Hoe u afbeeldingen en foto's in bulk kunt verwijderen op iPhone, iPad

De instelling 'iPhone-opslag optimaliseren' begrijpen

Als Optimaliseer iPhone-opslag is ingeschakeld, worden al uw foto's en video's met volledige resolutie bewaard op iCloud en staan ​​alleen de nieuwste foto's en video's op de iPhone. Wanneer de iPhone weinig opslagruimte heeft, uploadt de iPhone de afbeeldingen (en video's) met volledige resolutie naar iCloud en vervangt deze door kleinere versies op uw iPhone

Als u iets uit iCloud-foto's verwijdert, zorg er dan voor dat u de Originelen downloaden en bewaren optie geselecteerd. Nu blijft uw volledige fotobibliotheek op uw telefoon staan ​​(als er voldoende vrije opslagruimte is), zelfs als u iCloud-foto's uitschakelt en begint met het verwijderen van foto's uit de cloud.

FAQ
  • Hoe download ik foto's van iCloud?

    Naar foto's downloaden van iCloud , ga naar iCloud.com , selecteer Foto's , kies de foto('s) en selecteer de Downloaden pictogram (de wolk en de pijl-omlaag) bovenaan. Om de originele versie van de foto of video te downloaden (in het originele formaat zonder bewerkingen), klikt u op de knop en houdt u deze ingedrukt Downloaden pictogram en selecteer Ongewijzigd origineel .

  • Hoe upload ik foto's naar iCloud?

    Ga naar om een ​​foto naar iCloud te uploaden iCloud.com , selecteer Foto's en selecteer vervolgens de Uploaden pictogram (de wolk en de pijl-omhoog) bovenaan. Of sleep bestanden van uw computer naar de map Foto's in uw browser.

  • Waarom worden mijn foto's niet geüpload naar iCloud?

    Uploads kunnen worden onderbroken als uw batterij bijna leeg is of als u verbonden bent met uw mobiele abonnement. Start uw apparaat opnieuw op, controleer uw internetverbinding en laad uw batterij op.

  • Blijven foto's op iCloud staan ​​als ze van de iPhone worden verwijderd?

    iCloud-foto's is geen back-up van een reeks foto's van uw iPhone. In plaats daarvan is het een replica van uw huidige fotobibliotheek op uw iPhone. Als u vanaf een van beide plaatsen (iCloud-foto's of uw iPhone) verwijdert, verwijdert de synchronisatiefunctie de foto op de andere plaats. De enige manier om een ​​foto op de iPhone te houden terwijl deze uit iCloud wordt verwijderd, is door de automatische synchronisatie uit te schakelen. Dit werkt niet als u iCloud-foto's later weer inschakelt.

Hoe foto's van de iPhone te verwijderen, maar niet van iCloud

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
Wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen, verliest u het voordeel van de draagbaarheid die het apparaat zou moeten bieden. Helaas is het achterhalen van het specifieke probleem niet altijd eenvoudig, aangezien er verschillende problemen zijn die uw Acer-laptop kunnen veroorzaken
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Het wijzigen van stationsletters in Windows heeft zeker zijn voordelen. U kunt een specifiek station verbergen voor alle apps op uw computer, waardoor wordt voorkomen dat deze apps naar een specifieke partitie schrijven of u kunt de stationsletter bewerken nadat u een nieuw station hebt toegevoegd
E-mails automatisch labelen in Gmail
E-mails automatisch labelen in Gmail
https://www.youtube.com/watch?v=a_UY461XSlY Ondanks dat e-mails al meer dan dertig jaar bestaan, nemen e-mails nog steeds vrije tijd in beslag, irriteren, frustreren en irriteren. De vreemde e-mail maakt ons ook blij, maar voor het grootste deel zijn ze dat
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
U zou kunnen denken dat wanneer de gekozen functionarissen van een land een kandidaat voor een vacature bij het Hooggerechtshof onderzoeken, de vragen strikt beperkt zijn tot tweeledige juridische kwesties. Oh, mijn vriend, je hebt veel te veel vertrouwen in democratische processen.
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Update 29.10 voor Warframe bracht verbeteringen en wijzigingen aan Railjack. De missies, Railjacks zelf en andere aspecten zijn nu veel meer in lijn met de rest van Warframe. Enkele wijzigingen die helpen bij het balanceren van deze functie, zijn onder meer schadetypes, waardoor
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Dankzij de autofill-optie van Google Chrome kunt u uw creditcardgegevens opslaan en online winkelen veel gemakkelijker maken. Hoewel het opslaan van deze informatie slechts een paar klikken kost, is het bekijken ervan niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Google Drive is, net als veel andere Google-producten, een van de beste cloudopslagservices. Van het bieden van een veilige, gemakkelijk toegankelijke plek voor uw back-ups tot het delen van grote bestanden in de cloud met andere mensen, Google Drive dekt alle basissen.