Hoofd Consoles En Pc's Hoe een gebruiker op PS4 te verwijderen

Hoe een gebruiker op PS4 te verwijderen



Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Login-instellingen > Gebruikersbeheer > Verwijder gebruiker . Selecteer het gebruikersaccount dat u wilt verwijderen > Verwijderen .
  • Alle gegevens met betrekking tot de gebruiker worden verwijderd, evenals games, applicaties en media die door het profiel zijn gekocht.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je gebruikersprofielen van de PlayStation 4 kunt verwijderen om ruimte vrij te maken voor games en andere multimedia-inhoud die je misschien leuk vindt.

ingebouwde beheerdersaccount windows 10 uitschakelen

Hoe u een gebruiker van uw PlayStation verwijdert

Hoewel het verwijderen van gebruikers van je PlayStation 4 ruimte maakt voor meer van je content, kun je het beste contact opnemen met de persoon die het account heeft gemaakt voordat je doorgaat, om te voorkomen dat je belangrijke informatie verwijdert.

  1. Log in naar een PlayStation-account op je PS4 en open het Instellingen optie bovenaan het scherm.

  2. Scroll naar beneden en selecteer de Log in Instellingen keuze.

    Screenshot van PlayStation met de inloginstellingen.
  3. Scroll naar beneden en selecteer de Gebruiker Beheer keuze.

  4. Selecteer de Verwijderen Gebruiker keuze.

  5. Selecteer de gebruikersaccount dat u wilt verwijderen vanaf je PlayStation.

    Screenshot van PlayStation waarop gebruikers worden weergegeven die ze kunnen verwijderen
  6. Bevestig de actie door de te selecteren Verwijderen knop.

Een account verwijderen van je PlayStation is anders dan het account bij Sony verwijderen . Wanneer een account van uw PlayStation wordt verwijderd, kan het account nog steeds opnieuw worden gedownload van de systemen van Sony.

Wat gebeurt er met een verwijderd account?

Wanneer u een PlayStation-account van uw systeem verwijdert, worden alle gegevens met betrekking tot de gebruiker, inclusief opgeslagen gamegegevens en schermafbeeldingen, verwijderd. Bovendien zullen alle games, applicaties of media die door het profiel zijn gekocht, ontoegankelijk worden omdat de licentie voor die inhoud ook wordt verwijderd; de uitzondering hierop is wanneer een andere gebruiker op het systeem ook een licentie heeft voor het betreffende materiaal.

hoe je je nat-type op ps4 kunt wijzigen

PlayStation-accounts kunnen opnieuw naar een systeem worden gedownload als een gebruiker uw console opnieuw wil gebruiken. Zoals hierboven uiteengezet, verwijdert het verwijderingsproces een account niet volledig van het systeem van Sony; Als u wilt dat een account volledig wordt verwijderd, moet een ander proces worden gevolgd, maar hierdoor wordt het account wel van uw systeem verwijderd.

Als u het profiel van een gebruiker op uw PlayStation 4 verwijdert, worden de opgeslagen gebruikersgegevens, schermafbeeldingen en videoclips verwijderd die deze gebruiker heeft gemaakt. Bovendien zijn eventuele licenties voor games of media die door de gebruiker zijn gekocht, niet beschikbaar.

Hoe kan ik voorkomen dat er accounts voor gasten worden aangemaakt?

Het kan voorkomen dat het downloaden van een profiel naar je PlayStation te lastig is; bijvoorbeeld wanneer iemand alleen maar wil meedoen aan een spel dat jij speelt. Als u slechts een tijdelijk account nodig heeft, kunt u overwegen een gastaccount voor uw bezoeker aan te maken. In plaats van in te loggen met een gebruikersaccount wanneer daarom wordt gevraagd, selecteert u de Voeg een nieuwe gebruiker toe keuze maar selecteer vervolgens de optie Gastaccount.

Gastaccounts verwijderen alle bijbehorende gegevens volledig zodra ze zijn uitgelogd. Bewaar niets op een gastaccount dat u niet wilt verliezen bij het uitloggen.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
Wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen, verliest u het voordeel van de draagbaarheid die het apparaat zou moeten bieden. Helaas is het achterhalen van het specifieke probleem niet altijd eenvoudig, aangezien er verschillende problemen zijn die uw Acer-laptop kunnen veroorzaken
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Het wijzigen van stationsletters in Windows heeft zeker zijn voordelen. U kunt een specifiek station verbergen voor alle apps op uw computer, waardoor wordt voorkomen dat deze apps naar een specifieke partitie schrijven of u kunt de stationsletter bewerken nadat u een nieuw station hebt toegevoegd
E-mails automatisch labelen in Gmail
E-mails automatisch labelen in Gmail
https://www.youtube.com/watch?v=a_UY461XSlY Ondanks dat e-mails al meer dan dertig jaar bestaan, nemen e-mails nog steeds vrije tijd in beslag, irriteren, frustreren en irriteren. De vreemde e-mail maakt ons ook blij, maar voor het grootste deel zijn ze dat
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
U zou kunnen denken dat wanneer de gekozen functionarissen van een land een kandidaat voor een vacature bij het Hooggerechtshof onderzoeken, de vragen strikt beperkt zijn tot tweeledige juridische kwesties. Oh, mijn vriend, je hebt veel te veel vertrouwen in democratische processen.
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Update 29.10 voor Warframe bracht verbeteringen en wijzigingen aan Railjack. De missies, Railjacks zelf en andere aspecten zijn nu veel meer in lijn met de rest van Warframe. Enkele wijzigingen die helpen bij het balanceren van deze functie, zijn onder meer schadetypes, waardoor
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Dankzij de autofill-optie van Google Chrome kunt u uw creditcardgegevens opslaan en online winkelen veel gemakkelijker maken. Hoewel het opslaan van deze informatie slechts een paar klikken kost, is het bekijken ervan niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Google Drive is, net als veel andere Google-producten, een van de beste cloudopslagservices. Van het bieden van een veilige, gemakkelijk toegankelijke plek voor uw back-ups tot het delen van grote bestanden in de cloud met andere mensen, Google Drive dekt alle basissen.