Hoofd Consoles En Pc's Hoe Fortnite-accounts samen te voegen

Hoe Fortnite-accounts samen te voegen



Deze functie wordt niet langer aangeboden door Fortnite. Dit artikel blijft alleen voor archiveringsdoeleinden.

Epic Games heeft in november 2018 een functie voor het samenvoegen van accounts uitgebracht voor de enorm populaire Battle Royale-titel Fortnite. Als een persoon meer dan één account heeft op meerdere platforms op Xbox One, PlayStation 4, pc, enz., kunnen spelers deze combineren en cosmetische items overbrengen , V-Bucks, toegang tot de Save the World-campagne en meer. Als je wilt weten hoe je Fortnite-accounts kunt samenvoegen, lees dan verder en we laten je zien hoe.

Hoewel het niet nodig is om dit te doen, maakt het profiteren van de functie het gemakkelijker om de game op meerdere apparaten te spelen, de voortgang en gekochte items op verschillende platforms te delen en de noodzaak van meerdere logins te elimineren.

Voorbehoud bij het samenvoegen van Fortnite-accounts

Er zijn een aantal belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden bij het samenvoegen van uw 'Fortnite'-accounts.

  • Om in aanmerking te komen, moet één account vóór 28 september 2018 op Xbox One of Switch en het andere op PS4 worden gespeeld.
  • Uw accounts kunnen niet worden samengevoegd als er momenteel een is verbannen of uitgeschakeld.
  • U heeft toegang nodig tot alle e-mailadressen die zijn gekoppeld aan de accounts die u wilt samenvoegen.

Hoe Fortnite-accounts samen te voegen

  1. Ga naar https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary en selecteer een primair account. Dit is degene die u blijft gebruiken nadat de fusie is voltooid.

    Schermafbeelding van het samenvoegingsproces van Fortnite-accounts

    Stefanie Fogel

  2. Log in op dat account. Epic stuurt je een e-mail met een beveiligingscode die je moet invoeren om door te gaan.

  3. Kies een secundair account om samen te voegen en uit te schakelen, en log ook in op dat account.

    Schermafbeelding van het samenvoegingsproces van Fortnite-accounts
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de fusie te voltooien.

Wat wordt wel of niet overgedragen nadat een Fortnite-account is samengevoegd?

Zodra je accounts zijn gecombineerd, wordt alle gekochte inhoud gedeeld op alle ondersteunde platforms, inclusief alle cosmetische items die je hebt gekocht in de Battle Royale-modus van Fortnite. Fans van de Save the World-campagne behouden hun lama's, verdedigers, helden, schema's, overlevenden, XP, evolutie en extra materiaal. Andere items, zoals Support-A-Creator-status, Unreal Marketplace-items, Creative Islands en Save the World-accountniveau en -voortgang worden niet overgedragen van je secundaire account.

Gekochte V-Bucks (de in-game valuta van Fortnite) worden ook gedeeld tussen alle ondersteunde platforms, en alle inhoud die je ermee koopt, zal ook beschikbaar zijn.

Nadat je accounts hebt samengevoegd, duurt het ongeveer twee weken voordat 'Fortnite' cosmetische items en V-Bucks zijn overgezet naar je primaire account.

FAQ
  • Hoe verwijder ik mijn Fortnite-account?

    Om uw Fortnite-account te verwijderen, verwijdert u uw Epic Games-account. Beweeg de cursor over uw Epic Games-gebruikersnaam en selecteer Rekening > Algemene instellingen . Vervolgens naast Account verwijderen , selecteer Verzoek om accountverwijdering . Je ontvangt een e-mailcode. Voer het in en selecteer Bevestig het verwijderingsverzoek .

    hoe een screenshot te maken op snapchat zonder dat ze tiktok weten
  • Hoe voeg ik vrienden toe op Fortnite?

    Om vrienden toe te voegen op Fortnite, maak een lobby aan, selecteer de Vrienden icoon , en kies Vrienden toevoegen . Voer de naam of het e-mailadres van Epic Games van een vriend in en verzend vervolgens het verzoek. Je kunt ook vrienden buiten Fortnite toevoegen met de Epic Games-app.

  • Hoe log ik uit van mijn Fortnite-account?

    Om uit te loggen of van Fornite-account op pc te wisselen, opent u het Epic Games-opstartprogramma en selecteert u uw gebruikersnaam > Afmelden . Op gameconsoles gaat u naar Instellingen > Account en privacy > Uitloggen .

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
Wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen, verliest u het voordeel van de draagbaarheid die het apparaat zou moeten bieden. Helaas is het achterhalen van het specifieke probleem niet altijd eenvoudig, aangezien er verschillende problemen zijn die uw Acer-laptop kunnen veroorzaken
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Het wijzigen van stationsletters in Windows heeft zeker zijn voordelen. U kunt een specifiek station verbergen voor alle apps op uw computer, waardoor wordt voorkomen dat deze apps naar een specifieke partitie schrijven of u kunt de stationsletter bewerken nadat u een nieuw station hebt toegevoegd
E-mails automatisch labelen in Gmail
E-mails automatisch labelen in Gmail
https://www.youtube.com/watch?v=a_UY461XSlY Ondanks dat e-mails al meer dan dertig jaar bestaan, nemen e-mails nog steeds vrije tijd in beslag, irriteren, frustreren en irriteren. De vreemde e-mail maakt ons ook blij, maar voor het grootste deel zijn ze dat
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
U zou kunnen denken dat wanneer de gekozen functionarissen van een land een kandidaat voor een vacature bij het Hooggerechtshof onderzoeken, de vragen strikt beperkt zijn tot tweeledige juridische kwesties. Oh, mijn vriend, je hebt veel te veel vertrouwen in democratische processen.
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Update 29.10 voor Warframe bracht verbeteringen en wijzigingen aan Railjack. De missies, Railjacks zelf en andere aspecten zijn nu veel meer in lijn met de rest van Warframe. Enkele wijzigingen die helpen bij het balanceren van deze functie, zijn onder meer schadetypes, waardoor
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Dankzij de autofill-optie van Google Chrome kunt u uw creditcardgegevens opslaan en online winkelen veel gemakkelijker maken. Hoewel het opslaan van deze informatie slechts een paar klikken kost, is het bekijken ervan niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Google Drive is, net als veel andere Google-producten, een van de beste cloudopslagservices. Van het bieden van een veilige, gemakkelijk toegankelijke plek voor uw back-ups tot het delen van grote bestanden in de cloud met andere mensen, Google Drive dekt alle basissen.