Hoofd Snapchat Wat heeft u toegevoegd vanuit de zoekfunctie op Snapchat?

Wat heeft u toegevoegd vanuit de zoekfunctie op Snapchat?



Je kunt op veel manieren nieuwe Snapchat-vrienden aan je profiel toevoegen. U kunt iemand toevoegen door te zoeken naar zijn gebruikersnaam in de zoekbalk, hem toe te voegen vanuit de contactenlijst van uw telefoon, in een handomdraai, of met verschillende andere methoden.

De Snapchat-app laat die gebruikers weten dat je ze hebt toegevoegd, en ze kunnen ook zien welke methode je hebt gebruikt om ze toe te voegen.

U kunt bijvoorbeeld een melding krijgen met Toegevoegd u vanuit de zoekopdracht die wordt weergegeven onder de gebruikersnaam van iemand die u zojuist heeft toegevoegd. Maar wat houdt deze melding in?

In dit artikel wordt uitgelegd waarom deze melding wordt weergegeven, samen met enkele andere berichten die mogelijk onder gebruikersnamen worden weergegeven.

Wat heeft u toegevoegd vanuit de zoekfunctie op Snapchat?

Als u de melding 'Toegevoegd u uit zoekactie' krijgt, betekent dit meestal dat de persoon u heeft toegevoegd door handmatig naar uw naam te zoeken in de zoekbalk.

Als u uw echte naam samen met uw gebruikersnaam zichtbaar heeft gemaakt in uw account, betekent dit dat iemand uw echte naam in de zoekbalk heeft getypt voordat hij of zij u heeft toegevoegd. Anders betekent dit dat ze naar uw gebruikersnaam hebben gezocht.

wat heeft je toegevoegd van zoeken naar snapchat

Een andere manier om een ​​'Toegevoegd jou vanuit zoek'-melding te krijgen, is als iemand je toevoegt vanuit Snapchat-suggesties.

Wanneer u het menu Vrienden toevoegen op uw profiel opent, zal de app nieuwe vrienden voorstellen die u kunt toevoegen. Deze suggesties vind je onderaan het menu. Snapchat zal je gebruikers voorstellen om toe te voegen op basis van gemeenschappelijke vrienden, je locatie, contactenlijst, enz.

Wanneer iemand je via suggesties toevoegt door op het plusteken naast je gebruikersnaam te tikken, ontvang je dezelfde melding Toegevoegd via zoekactie.

Hoe u kunt stoppen met het ontvangen van meldingen

Als je wilt dat Snapchat je niet meer op de hoogte stelt van andere gebruikers die je toevoegen, moet je je instellingen aanpassen.

Om dit te doen, moet u:

  1. Open je Snapchat app.
  2. Log in naar jouw rekening.
  3. Kraan Instellingen . Dit is het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Ga naar beneden totdat je het Meldingen menu.
  5. Kraan Meldingen .
  6. Kraan Ontvang meldingen van .

snapchat heeft je toegevoegd vanuit de zoekfunctie

Nu heb je twee opties: ontvang meldingen van iedereen of ontvang meldingen van vrienden. Als u een willekeurig vakje uitschakelt, ontvangt u geen meldingen van die groep.

Als u geen meldingen meer wilt ontvangen over mensen die u hebben toegevoegd, moet u Iedereen uitschakelen, waarna de meldingen stoppen.

U kunt ze op elk moment inschakelen door dezelfde stappen te volgen en de optie voor meldingen weer in te schakelen.

Andere manieren om gebruikers op Snapchat toe te voegen

Gebruikers toevoegen via een zoekopdracht is niet de enige manier om nieuwe gebruikers te krijgen vrienden op Snapchat .

Hier zijn een paar andere manieren waarop je mensen op Snapchat kunt toevoegen, wat een verklaring kan zijn voor enkele van de andere meldingen die je van de app ontvangt.

U toegevoegd door Snapcode

Wanneer iemand je toevoegt via Snapcode, betekent dit dat hij je Snapcode met zijn telefoon heeft gescand. Alleen mensen aan wie u uw Snapcode persoonlijk geeft, zouden u via deze methode moeten kunnen toevoegen.

De Snapcode is een uniek patroon van stippen op een gele achtergrond achter de profielfoto van elke gebruiker. Gebruikers moeten bij elkaar in de buurt zijn zodat ze hun Snapcodes kunnen scannen en elkaar als vrienden kunnen toevoegen.

Om iemand met Snapcode toe te voegen, ga je gewoon naar het menu ‘Vriend toevoegen’ op je Snapchat-profiel en tik je op ‘Toevoegen met Snapcode’. Beweeg uw camera over de Snapcode die u wilt scannen en wacht dan gewoon. De andere gebruiker krijgt een melding dat je hem hebt toegevoegd met zijn Snapcode.

U toegevoegd door te vermelden

Als iemand je in zijn module noemt, kunnen andere gebruikers het zien door op het menu ‘Mensen’ aan de rechterkant van de module te tikken. Ze kunnen je vervolgens met één tik toevoegen aan de lijst van hun vrienden.

U krijgt een melding dat iemand u heeft toegevoegd door middel van vermelding en die wordt weergegeven onder zijn gebruikersnaam in de lijst van uw vrienden.

Toegevoegd vanuit Contacten

Als een gebruiker je nummer in de contactenlijst van zijn telefoon heeft staan, kan hij je Snapchat gemakkelijk vinden. Als ze je toevoegen via hun contactenlijst, zal de app de melding Toegevoegd uit contacten onder hun gebruikersnaam weergeven.

bekijk elke foto die iemand leuk vindt op instagram 2020

Als je je ooit hebt afgevraagd wat een van deze meldingen betekent, hopelijk worden in dit artikel een aantal dingen opgehelderd!

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
Wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen, verliest u het voordeel van de draagbaarheid die het apparaat zou moeten bieden. Helaas is het achterhalen van het specifieke probleem niet altijd eenvoudig, aangezien er verschillende problemen zijn die uw Acer-laptop kunnen veroorzaken
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Het wijzigen van stationsletters in Windows heeft zeker zijn voordelen. U kunt een specifiek station verbergen voor alle apps op uw computer, waardoor wordt voorkomen dat deze apps naar een specifieke partitie schrijven of u kunt de stationsletter bewerken nadat u een nieuw station hebt toegevoegd
E-mails automatisch labelen in Gmail
E-mails automatisch labelen in Gmail
https://www.youtube.com/watch?v=a_UY461XSlY Ondanks dat e-mails al meer dan dertig jaar bestaan, nemen e-mails nog steeds vrije tijd in beslag, irriteren, frustreren en irriteren. De vreemde e-mail maakt ons ook blij, maar voor het grootste deel zijn ze dat
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
U zou kunnen denken dat wanneer de gekozen functionarissen van een land een kandidaat voor een vacature bij het Hooggerechtshof onderzoeken, de vragen strikt beperkt zijn tot tweeledige juridische kwesties. Oh, mijn vriend, je hebt veel te veel vertrouwen in democratische processen.
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Update 29.10 voor Warframe bracht verbeteringen en wijzigingen aan Railjack. De missies, Railjacks zelf en andere aspecten zijn nu veel meer in lijn met de rest van Warframe. Enkele wijzigingen die helpen bij het balanceren van deze functie, zijn onder meer schadetypes, waardoor
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Dankzij de autofill-optie van Google Chrome kunt u uw creditcardgegevens opslaan en online winkelen veel gemakkelijker maken. Hoewel het opslaan van deze informatie slechts een paar klikken kost, is het bekijken ervan niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Google Drive is, net als veel andere Google-producten, een van de beste cloudopslagservices. Van het bieden van een veilige, gemakkelijk toegankelijke plek voor uw back-ups tot het delen van grote bestanden in de cloud met andere mensen, Google Drive dekt alle basissen.