Hoofd Smartphones Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op GroupMe

Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op GroupMe



Wat gebeurt er als iemand je blokkeert op GroupMe? Kun je zelfs zien of je bent geblokkeerd? En kun je er iets aan doen?

Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd op GroupMe

In de turbulente wereld van sociale media en berichten-apps zijn dit het soort vragen dat beantwoord moet worden. In dit artikel gaan we alles uitleggen wat u moet weten over het blokkeren van leden op GroupMe.

Kun je zien of je geblokkeerd bent?

GroupMe-chats hebben vaak tientallen leden. Helaas is niet iedereen altijd even blij met de afbeeldingen of video's die je deelt. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat een lid (of leden) u blokkeert.

Als je ooit in een dergelijke situatie terechtkomt, zou je dood kunnen gaan om erachter te komen wie dit heeft gedaan. Helaas kunt u dat niet. Met GroupMe kunt u niet zien of een lid u heeft geblokkeerd of niet. Net als veel andere instant messengers, stelt de app groepsleden niet op de hoogte wanneer ze zijn geblokkeerd. Het is in strijd met het beleid van GroupMe.

GroupMe Hoe weet ik of iemand u heeft geblokkeerd?

Wat gebeurt er als iemand je blokkeert?

Als een groepslid je om wat voor reden dan ook blokkeert, verandert er weinig tot geen verandering op chatniveau. Je weet niet dat je bent geblokkeerd en ook niet wie je heeft geblokkeerd. Je kunt hun berichten nog steeds zien en vice versa. Om van jou en je berichten af ​​te komen, moeten ze je uit de groep verwijderen of de beheerder vragen dit te doen.

bestanden kopiëren van de ene Google Drive naar de andere

Wat u niet kunt doen, is directe berichten naar hen sturen. Als u probeerde een bericht te verzenden, verdwijnt het gewoon. Je weet niet of het is afgeleverd of niet.

Kun je andere leden blokkeren?

Blokkeren is een individuele functie en elk groepslid kan deze gebruiken wanneer dat nodig is. Je hoeft geen groepsbeheerder te zijn om iemand te blokkeren. U hoeft slechts een paar eenvoudige stappen te volgen:

  1. Klik in het hoofdmenu op Contacten.
  2. Kies de contact(en) die je niet wilt en klik vervolgens op Blokkeren
  3. Wanneer het bevestigingsvenster verschijnt, tikt u op Ja of Blokkeren.

Op een gegeven moment kun je van gedachten veranderen en besluiten dat je die persoon niet op je geblokkeerde lijst wilt. Ga als volgt te werk om een ​​contactpersoon te deblokkeren:

hoe maak je een nummer 8 bit
  1. Open de lijst met contactpersonen.
  2. Zoek de geblokkeerde leden onderaan de lijst.
  3. Kies Deblokkeren en bevestig.

Opmerking: Gebruikers van Windows Phone 8 kunnen leden niet blokkeren, omdat de functie niet beschikbaar is voor dat platform.

Waarom zie ik nog steeds geblokkeerde contacten in de chat?

Het blokkeren van een groepslid betekent niet dat je hun berichten niet in de groepschat ziet. Ze zullen ook niet uit de groep verdwijnen. Blokkeren voorkomt alleen dat een contact u directe berichten stuurt. Daarom zie je nog steeds alles wat ze in de groep delen. Gelukkig heb je geen last van ongewenste DM’s.

als iemand u heeft geblokkeerd op GroupMe

Kan ik contacten uit de groep verwijderen?

Als je iemand vervelend vindt, of je merkt dat ze andere leden pesten, heb je de mogelijkheid om ze uit de groep te verwijderen. Houd er echter rekening mee dat alleen beheerders en groepseigenaren contacten uit de chat kunnen verwijderen.

Als je geen beheerder bent, kun je ze nog steeds beleefd vragen om het betreffende lid te verwijderen. Niemand wil zich geïntimideerd voelen door de inhoud of het gedrag van een lid. Als jij degene bent die de groep heeft gemaakt, is het raadzaam om iedereen te verwijderen die andere mensen in de chat heeft gestoord.

Het verwijderen van een contactpersoon is vrij eenvoudig en kost slechts een paar klikken:

  1. Open de chat en tik op de groepsavatar.
  2. Kies Leden.
  3. Zoek de persoon die je wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen van (groepsnaam).

De procedure voor het verwijderen van meer dan één lid is vrij gelijkaardig.

  1. Zoek naar het pictogram met de drie stippen in de chat en klik erop.
  2. Klik op Leden verwijderen en kies de mensen die je niet langer in de groep wilt.
  3. Klik op Verwijderen.

Verwijderde contacten kunnen niet meer lid worden van de groep, tenzij ze een uitnodiging van andere leden krijgen.

Zullen leden erachter komen dat ze zijn verwijderd?

Contacten die je uit de chat hebt verwijderd, krijgen niet direct een melding dat ze zijn verwijderd. Maar de chat verdwijnt uit hun lijst zodra u ze uit de groep verwijdert. Dit betekent dat ze geen chatactiviteit zullen zien. Ze kunnen ook geen DM's naar andere leden sturen omdat ze niet meer bij de groep horen.

het bestand itune library.itl kan niet worden gelezen

En jij dan?

Soms negeren groepsleden de gevoelens van anderen. Ze delen voortdurend ongepaste inhoud of maken ongepaste opmerkingen. Dit kan ertoe leiden dat ze worden geblokkeerd of zelfs verwijderd uit een GroupMe-groep. Als ze echter attenter worden, kunnen ze op een bepaald moment weer meedoen.

Heb je ooit slechte ervaringen gehad met andere groepsleden? Heb je ooit iemand geblokkeerd of verwijderd uit een groep? Misschien ben je zelf geblokkeerd. Deel uw ervaringen met de rest van de community in de opmerkingen hieronder.

Interessante Artikelen

Editor'S Choice

De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
De beste oplossingen voor een Acer-laptop die niet oplaadt
Wanneer uw laptop niet kan worden opgeladen, verliest u het voordeel van de draagbaarheid die het apparaat zou moeten bieden. Helaas is het achterhalen van het specifieke probleem niet altijd eenvoudig, aangezien er verschillende problemen zijn die uw Acer-laptop kunnen veroorzaken
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Een stationsletter wijzigen in Windows 10
Het wijzigen van stationsletters in Windows heeft zeker zijn voordelen. U kunt een specifiek station verbergen voor alle apps op uw computer, waardoor wordt voorkomen dat deze apps naar een specifieke partitie schrijven of u kunt de stationsletter bewerken nadat u een nieuw station hebt toegevoegd
E-mails automatisch labelen in Gmail
E-mails automatisch labelen in Gmail
https://www.youtube.com/watch?v=a_UY461XSlY Ondanks dat e-mails al meer dan dertig jaar bestaan, nemen e-mails nog steeds vrije tijd in beslag, irriteren, frustreren en irriteren. De vreemde e-mail maakt ons ook blij, maar voor het grootste deel zijn ze dat
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
Een Reddit-meme vond zijn weg naar een hoorzitting van het Hooggerechtshof
U zou kunnen denken dat wanneer de gekozen functionarissen van een land een kandidaat voor een vacature bij het Hooggerechtshof onderzoeken, de vragen strikt beperkt zijn tot tweeledige juridische kwesties. Oh, mijn vriend, je hebt veel te veel vertrouwen in democratische processen.
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Hoe deel te nemen aan Railjack-missies in Warframe
Update 29.10 voor Warframe bracht verbeteringen en wijzigingen aan Railjack. De missies, Railjacks zelf en andere aspecten zijn nu veel meer in lijn met de rest van Warframe. Enkele wijzigingen die helpen bij het balanceren van deze functie, zijn onder meer schadetypes, waardoor
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Hoe opgeslagen creditcardnummer in Chrome te bekijken
Dankzij de autofill-optie van Google Chrome kunt u uw creditcardgegevens opslaan en online winkelen veel gemakkelijker maken. Hoewel het opslaan van deze informatie slechts een paar klikken kost, is het bekijken ervan niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Hoe bestanden van de ene Google Drive naar de andere te verplaatsen
Google Drive is, net als veel andere Google-producten, een van de beste cloudopslagservices. Van het bieden van een veilige, gemakkelijk toegankelijke plek voor uw back-ups tot het delen van grote bestanden in de cloud met andere mensen, Google Drive dekt alle basissen.